Een CatPalace: dat is pas gaaf!na 4 jaar

G2.X

na 4 maanden

 
Palace 4 cats
Europet
 

 

HOE BELEEFT KAT DANDY HAAR PALACE, een voorbeeld
Net wakker geworden rekt Dandy zich eens lekker uit om vervolgens de ogen te openen om de warme zonnestralen op te vangen die haar via de opening in het dak van haar huisje bereiken. Zij bevindt zich op haar vaste plaatsje waar ze slaapt, samen met haar vriendinnetjes, te weten in de pagode van haar CatPalace. Ze rekt zich nog eens lekker uit en drukt haar rug nog eens extra stevig tegen de stevige muren van haar huisje, om vervolgens al spinnend om haar heen te kijken of er al wat te bikken valt. Dan hoort ze wat gerommel in de keuken en ze besluit om polshoogte te nemen. Voor iemand het weet is ze uit de boom gesprongen, langs het plateau en door de tunnel die onder de pagode zijn aangebracht. Na weken spelen heeft ze deze snelle route door haar CatPalace ontdekt.


WAAROM ALLE KATTEN VAN HUN PALACE HOUDEN
Hoe komt het toch dat al die katten wereldwijd zo graag van hun CatPalace gebruik maken. Dat is eigenlijk maar op één manier duidelijk te maken, en wel vanuit de belevenis van de kat. En dan moet u maar voor lief nemen dat we niet verder komen dan een eenvoudige afspiegeling, want wat katten echt voelen is natuurlijk niet met woorden te beschrijven. Laten we eens kijken in de wereld van Dandy, een pracht van een raskat, wonend in een plaats in de buurt van Rotterdam.


HET PARCOURS VAN EEN PALACE4CATS, vaak per ras verschillend
Die route volgt ze heel veel en vrijwel elke dag. Eenmaal gewend legt ze in soms luttele seconden het parcours af, zonder zich te stoten, mede door de lekkere zachte vloerbedekking. Terwijl ze deze manoeuvre uithaalt blijven de andere katten lekker nog even liggen, want door de stabiliteit van deze ware boom voelen ze nauwelijks wat er gebeurt, alleen Sasja de oudste kat die haar plaatsje heeft bedongen in de boom op het bovenste plateau doet haar ogen een klein beetje open. Ze vindt het echter nog wat te vroeg, maar besluit toch al snel het voorbeeld van Dandy te volgen, want je weet maar nooit wat voor lekkers er vandaag op het menu staat.


PALACE4CATS OOK STABIEL BIJ MEERDERE KATTEN
En zo is de dag voor Dandy en Sasja begonnen, badend in de heerlijke stralen van de ochtendzon, die als het ware de keuken verkennen en de heerlijke maaltijden belichten die voor deze beide avonturiers is klaargezet. Met fikse happen wordt de maaltijd weggewerkt, en Dandy vindt het hoogtijd om haar vriendinnen op deze heerlijke maaltijd te attenderen. Ze verdwijnt met een vliegende vaart terug naar de kamer waar haar boom staat en maakt alle collega's wakker door eens goed door de boom te rauzen. Hier en daar sputtert er iemand tegen, maar voor ze het weet staan ze met z'n allen in de keuken te genieten van het lekkere eten.


PALACE4CATS BIEDT EN VEILIGE HAVEN
Maar wat doet Sasja nu: ze pakt een speeltje uit de hoek van de keuken en dan net dat speeltje waar ik al enige dagen niet meer aan toe was gekomen. Dat pik ik niet, en zo vlug als ik kan heb ik dit speeltje van Sasja afgepakt. Na enig rollebollen derf ik toch het onderspit en besluit me terug te trekken in de boom. Met een enorme vaart spring ik erin en blijf ergens bovenin aan het tapijt hangen, verdwaasd om mij heen kijkend wat er nu allemaal gebeurt. Met een kleine krachttoer trek ik mij aan mijn sterke nagels naar boven op het bovenste plateau, genietend van het prachtige uitzicht. Maar opeens voel ik een scherpe haal aan mijn staart en zie daar komt Sasja aan, die mij op haar eigenwijze manier heel duidelijk weet te maken dat ik me op verboden terrein bevind. Binnen een flits van een seconde ben ik uit mijn huisje gedoken, op de door mij zo veilige plaats, want aan de ene kant heb ik een geborgen gevoel, terwijl er altijd een vluchtweg is in geval van gevaar, hetzij naar boven door het dak, maar daar zit ik met Sasja, hetzij door de voorkant waar ik met enige acrobatische toeren heel snel weer op vaste bodem sta. Soms vertik ik het echter om weg te gaan. En zo kunnen we uren met elkaar spelen, of als we moe zijn van het spelen: slapen.


PALACE PUUR NATUUR, GEEN LIJM, PLASTIC OF PVC
We voelen ons helemaal thuis in Palace, en wel omdat er geen vreemde luchtjes hangen van plastic, lijm of andere onnatuurlijke stoffen. Het is bekend dat wij katten een hele scherpe neus hebben en soms als op grote afstand een bepaalde geur ruiken. Daardoor weten wij direct, soms al binnen enkele seconden, dat het CatPalace voor ons is gemaakt, want wij ruiken de natuur en voelen ons instinctief al vanaf het eerste moment in deze prachtige paal thuis.


PALACE MET GEPREPAREERDE HARDHOUTEN STAMMEN
We willen andere baasjes daarom afraden om zelf wat hout uit het bos te halen om zelf een kattenboom te maken, want aldoende hebben de bouwers van CatPalace geleerd dat het gebruik van zachte houtsoorten de kans op aanwezigheid van ongedierte en vooral schimmels en schadelijke bacteriën vergroot. Daarom wordt elke Palace gemaakt van hardhouten boomstammen, dat bovendien met geheel natuurlijke stoffen wordt geprepareerd bij 120 graden Celsius onder 4 atmosfeer overdruk of in de diepvries ondder de 40 graden. En laten we vooral de houtworm niet vergeten, want voor u het weet hebben deze wormen uit de zelfgemaakte kattenboom op eigen houtje ook de andere meubelen aangetast.


PALACE MET EEN DUURZAAM KATVRIENDELJIK TAPIJT
En naast het hout stellen wij katten ook scherpe eisen aan het tapijt. Want ik krab graag strak van mij af, terwijl ik weet dat Sasja het liefst in horinzontale richting haar nagels scherpt. En daar is niet ieder tapijt tegen opgewassen, terwijl enkele kattenvrienden het loodje hebben gelegd omdat hun baasje ze tapijt waarin aldehyden worden verwerkt kregen voorgeschoteld. En dat lusten we wel, maar we overleven het niet en krijgen er hele vervelende krampen van. Kortom, geef iedere kat een Palace. Dat gaat hun leven drastisch veranderen in een solide veilige en katvriendelijke kattenmeubel.Al ruim 20 jaar zeggen en schrijven wij het en leggen het uit aan onze potentiële klanten: goedkoop is op den duur niet-goedkoop en soms zelfs duur. Op de rechterfoto staat een groot model van één van onze Chinese collega's ter waarde van Euro 400,- na 4 maanden gebruik door 4-6 katten en op de linkerfoto een zg. occassion van een groot model CatPalace van 4 jaar oud welke er nog redelijk uitziet en ook nog kan worden ingeruild of gerepareerd. Dus met een zekere restwaarde. De goedkope boom kan direct bij het grofvuil en dus ineens worden afgeschreven.

Daarnaast komt de rechterboom (Europet) met een garantie tot de voordeur van de leverancier en komt iedere Palace4CATS met niet minder dan 3 verschillende garanties en dan nog aangevuld met de garantie dat een CatPalace nooit kan omvallen bij normaal gebruik.

Plaatjes zeggen meer dan duizend woorden. Dat gezegde is zeker hier weer van toepassing.