Katten gaan uit hun dak (let op de lichaamstaal op de foto)!


Brochure

Als levensverzekering voor het meubilair behoort een krabpaal tot de basisuitrusting van iedere kat. Bij gebrek aan een krabpaal grijpt de kat maar al te vaak naar de meubels, het behang of de gordijnen om haar nagels aan te scherpen. En dat doen katten van nature maar al te graag.

De meeste krabpalen zijn niet echt decoratief en vaak alleen maar gemaakt om aan te krabbelen. Bovendien staan zijn ze niet stabiel bij intensief gebruik door meerdere katten.

Met de komst van Cat Palace is daar een eind aan gekomen. Het omvallen van een Palace 4 cats is absoluut onmogelijk, terwijl ze er decoratief uitzien en intensief door katten worden gebruikt. Niet alleen om hun nagels aan te scherpen, maar ook om erin te spelen, te slapen, de macht over de andere katten uit te oefenen en soms uit hun dak te gaan.

 
 

Het geheim van dit succes van Palace zit in de basis. Deze kattenmeubelen worden gemaakt met louter natuurlijke materialen, met als resultaat dat elke kat zich er binnen minuten en soms zelfs seconden in thuis voelt. Als zintuiggevoelig huisdier ruikt de kat als het ware de natuur, en dat nodigt uit, want ook een huiskat is een natuurdier, met een eigen instinct en karakter. En of het nu om een enkele huiskat of een zware Maine Coon, of zelfs een hele familie Perzen gaat Palace4cats biedt een degelijke en vooral stabiele huisvesting. Kortom, elke kat krijgt een veilig gevoel en maakt vrijwel dagelijks gebruik van dit heerlijke meubelstuk.

Tevens verkopen wij een speciale kattenafrastering om uw katten in uw tuin te houden en die van uw buren buiten uw tuin te houden

Zoals u kunt zien, is van alles mogelijk!