Contact gegegevens

via onderstaande formulier en gegevens kunt u ons benaderen (of offerte aanvraag).

 

Onze bankgegevens zijn:
IBAN NL73ABNA0449462714
BIC ABNANL2A opname van Palace4cats
Onder vermelding van uw naam en telefoonnummer

 

Palace4cats • Thorbeckeplein 10a • 5301 NB • Zaltbommel • Nederland
Tel: 06-18886855

 

 

Wat klanten over CatPalace zeggenKlant uit Amsterdam

23 jaar geleden kocht ik mijn CatPalace. Mijn 2 Noorse boskatten sprongen er al in toen de bezorger nog met de boom de trap op kwam.

Ook de 2 buurkatten kwamen er graag in spelen. En nu spelen de 2e en 3e generatie erin en rauzen er lekker wild doorheen. De boom gaat dus echt heel lang mee. Er zijn wel wat blaadjes uit maar ik kan weer nieuwe kopen en wordt hij weer als nieuw voor nog meer jaren plezier.

Klant uit Scheveningen

Is dat niet wat te goedkoop voor een echter CatPalace? Ik had altijd gedacht dat ze zo duur waren, maar dit valt ongelofelijk mee.

Klant uit Terneuzen

Katten in hun nopjes springen van de een in de ander en terug. Bedankt voor deze mooie constructie.

Klant uit Steenwijk

Erg blij met klimmeubel.

Klant uit Grimbergen, België

Superproduct! Stevig materiaal! Net wat de poezen in een catterie nodig hebben.

Klant uit Roosendaal

Zo'n 6 jaar geleden kochten wij onze eerste krabpalen van Catpalace. Daarvoor hadden we al veel krabpalen uit gewone winkels moeten wegsmijten omdat ze snel kapot gingen. Onze katten sprongen er nogal fel mee om. Toen we de krabpalen van Catpalace zagen, waren we onmiddellijk verkocht! Ze zijn super voor de katten én mooi, het lijken wel meubels. Ze passen in elk interieur. Na 6 jaar hebben we onze oude krabpalen vervangen door nieuwe van Catpalace en we zijn supertevreden met de nieuwe.

Klant uit Oudenbosch

Ik heb 17! jaar geleden een krabpaal bij u gekocht, die mijn beide maine coons die inmiddels zijn overleden met veel plezier hebben gebruikt.. Ik heb sinds een week een jonge maine coon, en hoewel de paal nog altijd prima dienst doet, is de bekleding toch wel echt versleten, is het mogelijk de paal opnieuw te laten bekleden.
Reactie CatPalace: maar natuurlijk is dit mogelijk en hebben u inmiddels een reactie gezonden.

Klant uit de VK

It's sooo nice, "Olya" already loves it, it was really worth the trouble!! Thank you so much for your work on this - I'll quickly forget the delivery, we're very happy alreadyDe namen van bovenstaande referenties zijn bij ons bekend, echter kunnen wij wegens de Europese privacy regels niet publiceren.