Laagste Prijs GarantiePer 1 juni voegen we aan onze vier unieke productgaranties een vijfde aan toe en wel de laagste-prijs-garantie (LPG). Wij leveren onze producten nu volgens:

1. NOG, De niet-omval garantie omdat katten veilig moeten kunnen spelen
2. GBG, De garantie dat ons product binnen uiterlijk 2 weken worden gebruikt
3. KWG, Een garantie van 3 jaar op de konstruktie
4. LBG, Een lange termijn beschikbaarheids garantie van 10 jaar
5. LPG, De garantie dat onze modellen altijd goedkoper zijn dan vergelijkbare modellen die tegen normale condities op de markt verkregen kunnen worden.


Laatst stelden we deze garantie vast aan de hand van de gegevens die we van een fokker in Duitsland kregen. Deze fokster heeft door de jaren heen 3 grote modellen van ons gekocht ter waarde van ruim euro 5.000 totaal. Een zeer groot model die ze 19 jaar geleden van ons heeft gekocht en nog 2 middelgrote modellen die er resp. 9 en 7 jaar later aan zijn toegevoegd. Bij elkaar is er in totaal voor 24 katten plaats in deze modellen om te spelen, te slapen, met elkaar te dollen en wat katten maar leuk vinden om te doen.


En als je die investering van ca. euro 5.000 terug berekent heeft deze fokker per maand Euro 9 per model aan krabpaal kosten gehad. En dat komt ook doordat de huidige bomen nog geld opbrengen bij de inruil ervan op dezelfde modellen in het nieuw. Een bijkomend voordeel van een Cat Palace is dat ieder model waarde houdt in tegenstelling tot wat je vaak koopt in de gespecialiseerde dierenzaken met een garantie tot de voordeur.


Voor ons is het heel duidelijk dat goedkoop eigenlijk duurkoop is en dat iedere investering in onze krabmeubelen een verantwoorde investering is. Juist ja, met een LPG (laagste prijsgarantie).


We zijn er samen met onze 26.000 afnemers van onze kattenmeubelen best trots op.

Palace4Cats-Team


26 mei 2016