General informatie
 

 

  Adres: Thorbeckeplein 10a
5301 NB     Zaltbommel
Tel: 06-18886855

 

 

 

Boven
Het bezoek In Zaltbommel beschikken we over een ruime showroom waar steeds zo'n 200 verschillende Cat Palace modellen staan opgesteld. Ook is er een aparte hoek met zg. occasion modellen waarover elders op deze website informatie is te vinden.
   
  De showroom is elke werkdag open vanaf 09.00 uur tot ca. 17.00 uur en daarbuiten meestal op afspraak. Zo zijn we er vaak op zaterdag en op woensdagavond, maar als het u op een ander tijdstip beter schikt laat dit dan even weten of maak een afspraak.
   
 

Het voordeel van een bezoek aan de showroom is dat u de modellen kunt zien en voelen maar ook dat we goed de gewenste uitvoering en kleur kunnen bespreken. Zeker in geval u zelf een ontwerp in gedachten heeft of iets door ons wilt laten maken dan is zo'n bezoek aan de showroom een goed bestede investering.

   
 

Onze showroom maakt deel uit van het bedrijf en staat dus midden tussen de andere producten. Bovendien kunt u ter plekke zien hoe een Cat Palace wordt gebouwd en kunt u met onze andere producten kennismaken (tunnels, speelveren, hangkussens, kattenhaarborstels en nog veel meer). Gegeven de hoeveelheid informatie die beschikbaar is komt in de praktijk een bezoek aan onze showroom neer op een tijdsbesteding van ca. 0,5-1,5 uur. Heeft u nog meer interesse in onze andere producten, waaronder de kunstbomen, boeketten, kerstbomen en andere dierenverblijven, dan is zo'n bezoek zeker succesvol en nuttig besteed.

   
  Elders op deze website is aangegeven hoe onze showroom te bereiken middels de auto of het openbaar vervoer. Als u met de trein komt bestaat de mogelijkheid dat wij u van het NS-station ophalen en weer terugbrengen. Voor de auto beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

 

 

 

 

 

Boven

Bedrijfsgegevens Interieurbeplanting zonder zorgen met zorgeloos groen.
   
  Al sinds 1983 organiseert Rent-a-fleur de meest uiteenlopende projecten met interieurbeplanting voor het bedrijfsleven, kantoren, cateraars, ziekenhuizen, winkelcentra, restaurants, hotels, instellingen voor de gezondheidszorg, villa's en landhuizen, partycentra, zwembaden, musea, vergaderzalen, kantines, clubs, golfcentra en nog veel meer.
   
  In 1991 zijn we begonnen met de ontwikkeling van Cat Palace. Al snel kregen we de kans samen te werken met enkele Amerikaanse fabrieken waardoor we konden terugvallen op jarenlange productontwikkeling en fokker know how. Dit heeft ertoe geleid dat we nu meer dan 100 verschillende modellen op de markt brengen in een grote verscheidenheid aan kleuren met meerdere tapijtsoorten. De basis van het succes is de keuze voor de veiligheid van de kat. Alle producten zijn voor 100% katsafe, bevatten geen gevaarlijke of giftige stoffen en zijn zo stabiel dat omvallen is uitgesloten. De markt onderkent deze belangen steeds meer, waardoor meer en meer mensen besluiten om zich een klimmeubel aan te schaffen.
   
  Niet alleen in Nederland maar sinds 1993, ook meer en meer in het buitenland. Inmiddels komt ruim de helft van de omzet uit het buitenland, en dat is ook logisch, omdat de ons omringende landen veel groter zijn.
   
  De basis van ons succes is de kwaliteit van onze producten. Zeer geliefd en niet van echt te onderscheiden en in sommige gevallen gebaseerd op gestabiliseerde echte planten. Daarnaast is de ondersteuning van onze klanten door het bieden van een totaalpakket een belangrijke succesfactor. Tenslotte wil niet iedereen jarenlang tegen dezelfde planten aankijken, terwijl men altijd de voorkeur geeft aan lage lasten.
   
  Deze visie heeft aan de basis gestaan van onze naam. Door te kiezen voor een verhuurconcept is onze formule direct zichtbaar, met als bijkomend voordeel dat deze naam lekker in het geheugen ligt. De komende jaren gaat CatPalace een steeds belangrijker rol spelen in ons bedrijf en zal deze activiteit binnenkort worden verzelfstandigd in een eigen werkmaatschappij.

 

 

 

 

 

 

Boven

Leveringskosten

De leveringskosten zijn de kosten van de levering tot de eerste deur. Alles wat daarna nog moet gebeuren (zoals het in de woonkamer brengen of ter plaatse monteren) wordt gedaan op basis van nacalculatie of een offerte vooraf. Als het product reeds aan de klant geleverd is, worden de leveringskosten niet terugbetaald.

 

 

 

 

 

Boven

Management

Palace4Cats voor huis- en raskatten P E R S B E R I C H T
                                               = = = = = = = = = = =

Palace4Cats gaat meehelpen het leven van de katten in asiels verder te verbeteren

Als specialist in tòp-kwaliteit krabpalen en als liefhebber van poezen hebben wij een serie bomen ontwikkeld welke speciaal zijn ontworpen om katten een eigen plaats te geven. Het doel hiervan is de poes te verleiden aan de bomen te krabbelen, waardoor het interieur, het bankstel of het behang niet meer wordt beschadigd. In deze bomen zijn halfronde krabplateaus en andere speelelementen verwerkt, waardoor de poes zich nog meer thuis voelt in haar eigen CatPalace.

CatPalace is geen standaard produkt. Vrijwel elke boom wordt op maat gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met speciale wensen, afwerking en vormgeving. Zo kan de boom worden gemaakt op een grote stam, maar ook op een kleinere. Voor lokaties waar een boom te groot zou zijn bestaat de mogelijkheid een op een bepaalde plaats-gericht ontwerp te maken.

Uitgangspunten bij het ontwerp en de produktie van CatPalace zijn de natuur en de duurzaamheid. De basismaterialen waarmee de Cat Palace wordt gemaakt bevatten geen onnatuurlijke materialen, lijm, plastic of andere onnatuurlijke stoffen terwijl de boom zodanig wordt gemaakt dat er sprake is van een zeer lange levensduur. De toch wel hoge investering in deze droomwens van uw poes is berekend op lange termijn dus toch goedkoop. De investering komt vanzelf naar u toe, want de boom blijft mooi en vraagt minimaal onderhoud.

De eerste Palace4Cats kwam in 1991 op de markt onder de naam DROOMBOOM, al snel gevolgd door verschillende andere modellen die uit Amerika werden ingevoerd. Met die ontwikkeling kregen we ook de beschikking over de jarenlange ervaring en know how van deze fabrikant met als leuke bijkomstigheid dat wij ons DROOMBOOM concept konden exporteren naar Amerika (bladeren). We zullen de reacties op de eerste kattenshow waar we dit concept bekend maakten niet snel vergeten. Er stonden zeker 10-20 mensen voor onze kleine stand die allemaal zeiden: "Jij bent gek, wie koopt er nu een krabpaal van drieduizend gulden". Jaren later zeggen de meeste van die mensen: "Ja, je had toen toch gelijk en nu kom ik zo’n mooie paal bij je kopen".

Logisch ook want een Palace 4 Cats is veel meer dan een krabpaal en bovendien zagen de meeste krabpalen er in die tijd gewoon niet uit. Dat was eigenlijk ook de reden om deze nieuwe lijn op de markt te zetten. Daarnaast bleek het erg belangrijk dat de keuze voor het gebruik van alleen natuurlijke materialen een juiste keus bleek te zijn, omdat men daar toen in Amerika al heel ver mee was. Daar stond het belang van de kat toen al veel hoger dan bij ons toen in Europa.

Een nadeel van Cat Palace in zakelijk opzicht was dat we Europees moesten gaan werken. Nederland is gewoon te klein voor zo’n produkt. Om een bredere basis voor Cat Palace te creëren hebben we sinds 1991 heel veel geïnvesteerd in het bewerken van de buitenlandse markt, met name Duitsland en België. We hebben CatPalace gepresenteerd op honderden internationale kattenshows en heel Europa ermee bereisd. Daarbij bleek het ook erg belangrijk dat we de goede maatvoering hanteerden, simpelweg omdat de huizen in Engeland anders zijn dan die in België of in Duitsland.

Aan de hand van de Amerikaanse know how en beschikbare modellen ontwikkelden we bomen die geschikt zijn voor bepaalde rassen om niet te vergeten het voeren van zes soorten tapijt, simpelweg omdat niet alle katten op dezelfde manier krabbelen. De introduktie van het sterker berber tapijt had in eerste instantie veel voeten in de aarde omdat veel fokkers bang waren voor een tapijt met een lus. Dat het een duurzamer en vooral sterker tapijt bleek te zijn haalden we deze mensen later over de streep en bleek het overtuigende bewijs om met zwaardere en ook duurdere tapijtsoorten te werken.

Inmiddels omvat Palace meerdere produktlijnen en wel:

.. kleine modellen voor mensen met 1-3 katten met natuurstammen en/of sisal

.. middelgrote modellen op basis van natuurstammen

.. grote standaard modellen welke op details kunnen worden aangepast

.. modellen welke op maat worden geproduceerd

.. modellen met stammen van alleen sisal en zonder bladeren

.. modellen die weer en wind bestendig zijn op basis van kunstgras

.. specifieke modellen voor grote katten (BUC en PERNAM)

.. modellen voortbordurend op de Ficus-du-Chat met veel bladeren

.. modellen welke geheel in tapijt worden geproduceerd

Alle lijnen samen omvatten inmiddels meer dan 300 verschillende modellen, uitgevoerd in diverse kleuren, tapijtsoorten of bladsoorten. Dit leidt vanzelf tot een grotere vraag naar speciale oplossingen voor de kattenkamer, de buitenren, de woonkamer of het katerverblijf.

Een ander belangrijk aspect van de verkoop van deze CatPalace modellen is het feit dat we deze aanbieden op basis van lease/betaling in termijnen. Er is in de eerste jaren wat afgelachen over het feit dat je een kattenboom kunt leasen, maar ook daar verstomde de kritiek snel, want wat is er eigenlijk tegen? Ja, het kost wat meer, maar veel mensen gaan eraan voorbij dat als ze hun spaarcentjes gebruiken om een kattenpaal te kopen er weleens veel spaarrente verloren kan gaan. Bovendien biedt het leasen de mogelijkheid van periodiek onderhoud en het uitbesteden van tussentijdse reparaties aan blad en/of tapijt. In sommige gevallen hebben we zelfs gebruik gemaakt van het continue-lease systeem. Dat is een systeem waarbij je voor een vast maandgedrag automatisch om de zoveel jaar een andere nieuwe boom krijgt.

Door de jaren heen kwam er ook af en toe een asiel langs met het verzoek om een CatPalace te leveren. Veel geld hebben asiels helaas niet en daarom neemt Palace 4 Cats nu het voortouw om ook het leven van de katten in asiels verder te verbeteren. Nog dit jaar gaan we voor een waarde van ruim Euro 50.000,- aan bomen gratis plaatsen in de Nederlandse asiels die daarin interesse hebben. De enige tegenprestatie die we verwachten is dat we meelopen in het PR-plan van dat asiel met als doel zowel deze aktie meer bekend te maken alsook de naamdbekendheid van Cat Palace verder te vergroten. Door de jaren heen hebben wij nu ruim 23.000 modellen in Europa geplaatst en de vraag naar een echt kwaliteitsprodukt is nog groeiende.

Op de eerste uitnodiging aan 30 asiels is al door bijna eenderde positief gereageerd zodat we mogen verwachten dat menig asiel dadelijk over een eigen Cat Palace zal beschikken.

 

 

 

 

 

Boven

Milieu

The leading magazine ÷ko-Test has started doing research early 2005 for the environmental friendliness of some much sold scratching poles. The results were shocking, since none of the investigated models met the standards, mostly the formaldehyde level of the used parts and raw materials. Because of the use of such a scratching pole, different kinds of harmful substances can be released into the air and into the intestines of these beloved pets. None of the selected models in the pricing range of 10-70 Euro's complied with the standards. De standard for this has been internationally set to 120 mg/kg. Some models reached 5-7 times more than this.

In addition there are often minimal amounts of glass fiber processed in the processed sisal. This is not directly a harmful substance, other than with internal use it can cause damage to the intestines of living beings. This is no direct danger to the environment, but more so to the users of these types of cat furniture.

Palace4Cats uses this reason to make somewhat more expensive scratching furniture, where it also can be tested for 100% security for the environment and cat-friendliness. This must be requested when ordering, so that we can take this particular part into account when producing the product. There are no extra costs attached to this service. On the other side, the life expectancy of the CatPalace models is considerably longer and therefore in the end cheaper. Here surely the saying applies that buying cheap eventually means buying expensive, and then CatPalace models are used more often than most other scratching poles. Itís almost like you are giving your cat his own home, his own place in the room. A place where the cat will feel safe and secure.

 

 

 

 

 

Boven

De produktcodes van Palace4Cats zijn opgebouwd uit de volgende letters en cijfers en wel de digits voor de punt die op het type en de omvang van het model slaan en de digits achter de punt die staan voor de verschillende uitvoeringen.
 
Voor de punt: kode R is een aanduiding voor alle modellen met kleine onderdelen
  kode B is een model met alleen maar perges
  kode C is een model met perges en tunnels
  kode D is het kleinste model met een pagode
  kode E is een model met 2 halve tunnels en 2-4 perges
  kode F, G, H en K zijn middelgrote modellen met een pagode
  kode L, M en N zijn de grote modellen
  kode 1 staat voor een huis met platte daken in het model
  kode 2 staat voor een pagode in het model
  kode 3 staat voor alle modellen met een ovaal bed boven de pagode
  kode 4 staat voor alle modellen met een dubbele pagode
  kode 5 staat als er geen pagode is voor het aantal kern eenheden
 
Na de punt: kode X staat voor de uitvoering met zijde ficusbladeren
  kode A staat voor een uitvoering met luxe zwaar tapijt
  kode B staat voor een uitvoering met sterk berber tapijt
  kode S staat voor een uitvoering met een met sisal beklede stam
  kode SS staat voor een uitvoering met alle stammen met sisal
  kode W staat voor een watervaste uitvoering
  kode D staat voor een model dat afwijkend is van de standaard

 

 

 

 

 

Boven

Garantie

Stabiliteit:
Elk meubel is zodanig uitgebalanceerd dat het stevig en stabiel op de grond staat. Elk meubel is getest tot een belasting van maximaal 100 kg.

   
 

Duurzaamheid:
Meer dan 1.200 nietjes zijn gebruikt om het tapijt vast te zetten aan de meubels. Daarom kunnen wij een garantie geven die driemaal langer is dan die van een vergelijkbaar product.

   
 

Meubelstammen:
Voor de steunen van de kat-meubels is ťcht hout gebruikt. Dit geeft de meubels niet alleen een natuurlijk uiterlijk, maar is ook een goed alternatief voor de krabbelende kat.

   
 

Ontwerp:
De meubels zijn ontworpen en gemaakt door mensen die zelf katten hebben of fokken. Daarom worden de meubels niet gemaakt om zo goedkoop mogelijk te produceren, maar puur om de kat te plezieren. Elk nieuw ontwerp wordt alvorens het voor de verkoop wordt geaccepteerd eerst twaalf maanden uitgetest met katten. Daarna wordt dit ontwerp gepresenteerd op enkele belangrijke kattenshows om de reacties te peilen. En pas daarna wordt het nieuwe ontwerp in productie genomen.

   
  Handwerk:
Elk meubel wordt met de hand gemaakt en is dus handwerk met de bijbehorende gerenommeerde kwaliteit. Al heel veel klanten hebben daarom alleen al ondervonden dat familie en kennissen heel positief reageerden op hun kat-meubel.

   
  Veiligheid:
Er wordt geen lijm gebruikt. Om het tapijt vast te zetten zijn speciale nietjes ontwikkeld, die niet makkelijk kunnen worden verwijderd of uitgetrokken. Elke meubelstam is behandeld met een niet-giftige stof tegen schimmel, rot of ander ongedierte. Alle accessoires zijn licht rond gebogen om de voorkomen dat de kat er vanaf kan vallen waardoor deze zich zou kunnen bezeren. Verder zijn ze zo ontworpen dat ze eenvoudig te reinigen zijn en er geen onbereikbare hoeken en gaten aanwezig zijn waar stof en troep zou kunnen achterblijven bij het reinigen. De meubels zijn zo ontworpen dat iedere kat van elke leeftijd met elke lengte poot gemakkelijk omhoog of omlaag kan klimmen. Van de meer dan 40.000 meubels is er tot op heden nog geen enkel geval van een ongeluk bekend. Daarom denken wij dat dit op dit moment het beste product is dat op de markt verkrijgbaar is.
   
 

Ruilen/retourzenden:
Producten kunnen tot 14 dagen na ontvangst altijd geretourneerd of geruild worden. Voor teruggave van het volledige aankoopbedrag mag u het product wel bekeken hebben, maar niet gebruikt hebben. Bij het retour zenden worden eventuele transport- of verzendkosten niet door Palace4Cats vergoed.LPG

Per 1 juni voegen we aan onze vier unieke productgaranties een vijfde aan toe en wel de laagste-prijs-garantie (LPG). Wij leveren onze producten nu volgens:

1. NOG, De niet-omval garantie omdat katten veilig moeten kunnen spelen
2. GBG, De garantie dat ons product binnen uiterlijk 2 weken worden gebruikt
3. KWG, Een garantie van 3 jaar op de konstruktie
4. LBG, Een lange termijn beschikbaarheids garantie van 10 jaar
5. LPG, De garantie dat onze modellen altijd goedkoper zijn dan vergelijkbare modellen die tegen normale condities op de markt verkregen kunnen worden.


Laatst stelden we deze garantie vast aan de hand van de gegevens die we van een fokker in Duitsland kregen. Deze fokster heeft door de jaren heen 3 grote modellen van ons gekocht ter waarde van ruim euro 5.000 totaal. Een zeer groot model die ze 19 jaar geleden van ons heeft gekocht en nog 2 middelgrote modellen die er resp. 9 en 7 jaar later aan zijn toegevoegd. Bij elkaar is er in totaal voor 24 katten plaats in deze modellen om te spelen, te slapen, met elkaar te dollen en wat katten maar leuk vinden om te doen.


En als je die investering van ca. euro 5.000 terug berekent heeft deze fokker per maand Euro 9 per model aan krabpaal kosten gehad. En dat komt ook doordat de huidige bomen nog geld opbrengen bij de inruil ervan op dezelfde modellen in het nieuw. Een bijkomend voordeel van een CatPalace is dat ieder model waarde houdt in tegenstelling tot wat je vaak koopt in de gespecialiseerde dierenzaken met een garantie tot de voordeur.


Voor ons is het heel duidelijk dat goedkoop eigenlijk duurkoop is en dat iedere investering in onze krabmeubelen een verantwoorde investering is. Juist ja, met een LPG (laagste prijsgarantie).


We zijn er samen met onze 26.000 afnemers van onze kattenmeubelen best trots op.

CatPalace-Team


26 mei 2016